E Hënë, 2019-02-18, 11:27 AM
ProDownload Registration Kyqu
· RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Qendra e Forumit
 ForumThreadsRepliesUpdates
Rregullat e Forumit
Anëtarët e forumit, duhet t'i përmbahen këtyre rregullave, përndryshe merren masa.
1 0 E Shtunë, 2009-09-19, 1:01 AM
Thread: Rregullorja
Posted by: eXoTic_boy
Prezantohu
Pas regjistrimit dhe pas leximit të rregullave, anëtarët duhet patjetër të prezantohen, pasi që postimi nuk i lejohet
0 0 No posts
Votime
Administratoret vendosin votime, dhe ju mund te merrni pjes.
1 0 E Shtunë, 2009-09-19, 2:44 AM
Thread: Theranda-KS.com
Posted by: eXoTic_boy

Bisedime të ndryshme
 ForumThreadsRepliesUpdates
Biseda & ChitChat
Biseda te lira, chitchat...
0 0 No posts
Web Faqja Juaj
Anëtarët me 20 postime lejohen të shkruajn web faqen e tyre.
1 0 E Shtunë, 2009-09-19, 2:48 AM
Thread: Rregullat e Prezantimit të f...
Posted by: eXoTic_boy
Urime, Përshendetje, Vërejtje!
Këtu bëhen urime, pershendetje dhe verejtje te ndryshme...!
0 0 No posts
[ Mark all messages as read ]Additional information
Visitors: 0  (members - 0, guests - 0)
All-time high attendance 8 reached on E Enjte, 11:18 AM, 2009-07-23.
Forum statistics
Total of 4 threads created, which have 0 replies.
233 members registered. Greetings to our new member vika_vica5l.

Hosted by uCoz